İSTANBUL / PENDİK - Adil Erdem Bayazıt Ortaokulu

May

Şiir sever öğrencilerimiz şiir dinlemek için Yunus Emre Kültür Merkezi ndeler..

May

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Aytekin Yılmaz Bey ile İlçe Milli Şube Müdürümüz Abdullah Deniz Bey ziyarette bulundular.

May

Kalabalık bir öğrenci grubu ile Teknofest e katılarak Atasının yolunda istikbali göklerde arayan gençlerin çalışmalarına tanık olduk, ülkemiz adına gurur duyduk.

May

Öğrencilerin matematik ve fen alanlarında kazandıkları bilgi ve

becerilerin değerlendirilmesine yönelik bir tarama araştırmasıdır. Uluslararası

Eğitim Başarılarını Değerlendirme Kuruluşu (International Association for the Evaluation

of Educational Achievement) IEA'nın bir projesidir.

May

Bugün bir öğrencimizle yollara düştük. Acaba liseyi nerede okusam sorusuna cevap aradık. Bu arada tercihini neticelendirmiş iki aslan yavrumuz ile de görüştük.

Mrt

İTÜ Endüstri mühendisliği okuyan okulumuz mezunu N. Bora Akdağ bugün okulumuzun konuğu idi. Lgs adayı öğrencilerimiz ile bir saat boyunca güzel bir sohbet ettiler. Okulumuzun gururu vefalı öğrencimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi, vatanseverlik, fedakârlık, cesaret gibi yüksek faziletlerin kahramanca sergilendiği bir destandır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun.  Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Çanakkale şehitlerimizi minnetle anmaktayız.

Mrt

Okul kütüphanemizin yenilenmesi için müracaat ettiğimiz öğrenci velimiz Yaşar Şenaslan ile okulumuzdan mezun Gökhan Burulday sağolsunlar "o iş bizde" diyerek okulumuza güzel bir kütüphane kazandırdılar. Kendilerine öğrenciler, veliler, öğretmenler ve okul idaresi adına çok teşekkür eder, sağlıklı bir ömür ve bereketli kazançlar dileriz.  Fotoğrafta sponsor eski öğrencimizi Gökhan Burulday okulumuzu ziyarete geldi bizleri sevindirdi.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz kariyer günleri konuğumuz Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi(öğrencimiz) Nagihan Ünlü idi. Mezun olduğu okulun öğrencileri ile güzel bir sohbet gerçekleştirdi. Onlara tecrübelerini aktardı. Nagihan kızımıza teşekkür eder başarılar dileriz.

Mrt

Okul kütüphanemiz büyük ölçüde tamamlandı. Geriye iki bilgisayar masası kaldı. Stor perdelerimiz hazır onları da monte edeceğiz. Kütüphaneyi kütüphane yapan kitap rezervidir. Onu da velilerimizin katkıları ile en kısa zamanda gidereceğiz. Sonra iş öğrencilerimize kalacak. Bu kütüphaneden geleceğin öğretmen, doktor, mühendisleri alt yapı eğitimlerini alacaklar. En güzel hatıraların mekanı bu kütüphanemiz olacak.

Mrt

İstiklal Marşı'mız milli mücadelenin ruhunu temsil eden, manası ve hakikatiyle her an yaşayan bir coşku ve heyecanı yansıtıyor. Bugün yediden yetmişe herkesin aynı inanç ve heyecanla okuduğu, ezberlediği ve haykırdığı İstiklal Marşı'nın her mısrasında tarih ve medeniyetin ortak değerleri, vatan ve bayrak aşkı bulunuyor. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bütün aziz şehitlerimizi, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

Okul Kütüphanemiz öğrencilerimizin okuma alışkanlığı kazanmaları ve keyifli okuma saatleri yapabilmeleri için çocukların ilgilerine uygun yenilenecektir. Tüm öğrencilerimize İyi Okumalar diliyoruz.

Mrt

Dünyamızı daha yaşanabilir kılan ve emekleriyle gelecek nesillerin yeşertilmesinde büyük fedakârlık yapan, katıldıkları sosyal ve iş hayatı ile ülkemizin büyümesini ve gelişmesini sağlayarak ülkemizin gelecek umutlarını her daim canlı tutan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyoruz.

8 Mart 1977'de Birleşmiş Milletler tarafından kadınlara ekonomik ve sosyal alanda eşit hakların tanınmasının onaylanmasından bu yana, 8 Mart günü "Dünya Kadınlar Günü" olarak kutlanmaya başlanmıştır.

Mrt

E-Safety Label (Güvenli İnternet Etiketi)

Ara

5 /E sınıfı öğrencilerimiz sınavları başlamadan streslerini attılar. Sınıf öğretmenleri Bedriye Erdoğan eşliğinde sinemada "Yunus Çocuk" filmini izlediler. Kendini keşfetme yolculuğu, azim ve doğruluktan ayrılmama gibi değerleri heybelerine ekleyerek ayrıldılar.