İSTANBUL / PENDİK - Adil Erdem Bayazıt Ortaokulu

5. Sınıf VE 8. Sınıf Öğrencilerimiz için Önemli Duyuru

Deneyap Teknoloji Atölyeleri

May

Sevgisi, şefkati ve merhametiyle hayatlarını bizleri yetiştirmeye adayan,  her koşulda çocuklarını karşılıksız seven, sağlıklı nesillerin yetişmesine vesile olan başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin ve de annelik yapan herkesin Anneler Gününü kutlu olsun...

May

Okulumuzda giriş ve tabelalar yenilendi. Okulumuz çok daha hoş bir görünüme kavuştu. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Okul İdarecilerimiz ve Öğretmenlerimiz koltuklarını yarınlarına devretti. Etkinlikler esnasında keyifli dakikalar yaşandı. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Nis

Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. yıldönümünü okulumuzda ki törenle ve etkinliklerimizle kutladık. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Nis

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı üçüncü çeyreği sona erdi. 9 Nisan 2022 - 17 Nisan tarihlerini kapsayan bir haftalık tatilde öğrencilerimize bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyoruz. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Nis

2 Nisan Otizm Haftası ile ilgili özel eğitim öğretmenlerimizin hazırladığı sunumlar tamamlandı okuldaki tüm sınıflara otizm haftasının simgesi olan mavi kurdelelar asıldı bu güzel ve anlamlı çalışmaları için arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.

Nis

Okul uygulama bahçemize bahar gelmiş öncelikle katkısı olan değerli öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.  Tüm ğrencilerimizin bu bölümün korunmasına katkılarını bekliyoruz.

Mrt

6-G ve 6-F sınıflarımız topladıkları plastik atıkları geri dönüştürerek okulda belirkedikjleri ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Bu güzel davranışı tebrik ediyor, diğer sınıflara da örnek olmasını diliyoruz.

Mrt

Kütüphaneler Haftası kapsamında okulumuzda okuma saati gerçekleştirildi.

Mrt

Bahçemizde çeşitli tadilat işlemleri gerçekleştirildi. Başta Müdür Yardımcımız Ömer AYGÜN olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 107.'inci yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü okulumuzda yapılan programla okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi. Programda şiirler, sunumlar, Çanakkale türküleri, röportajlar gibi birçok etkinlik yapıldı. Öğrencilerimize emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürler.  Türk milletinin Çanakkale´de elde ettiği zafer, bütün dünyaya verilmiş bir insanlık dersidir. Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Çanakkale şehitlerimizi minnetle anmaktayız.

Mrt

14.03.2022 günü okulumuzda Pendik Belediyesi ekipleri tarafından kar temizleme çalışması yapılmıştır. Teşekkür ediyoruz.

Mrt

Tüm dünyada uluslararası bir gün olarak tanımlanan ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması'' için okulumuzda görev yapan kadın öğretmen ve personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlanarak, hediyeler takdim edilmiştir. Bu anlamlı kutlamalarından dolayı teşekkürlerini ileten kadın öğretmenlerimiz ve personellerimiz birer hatıra fotoğrafı çektirerek duydukları memnuniyeti dile getirmişlerdir.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerin olası deprem ve doğal afetlere karşı hazırlıklı olunabilmesi amacıyla ilk etapta alarm verilerek, "çök, kapan, tutun "pozisyonu alındı. Bina tahliye edildi. Tahliyenin ardından, öğretmen ve öğrencilere doğal afet gibi durumlar öncesi ve sonrasında yapılması gerekenler konusunda teorik ve uygulamalı eğitim verdildi.